esmaspäev, 21. aprill 2014

Maasikad ja kevadpüha nädalavahetus

Rahu, korjamiseni läheb veel aega :) See nädalavahetusel tegelesime põhiliselt siis maasikate puhastamisega - sügisene laisk olemine, tuleb nüüd kevadel tasa teha. Ka talv ole veidi liiga taimedele teinud - eks siis ole näha, kui vanad lehed saab maha ning uued lehed tekkinud ning marjakandmise aeg käes - milline kahju suurus tegelikult on.

Ahjaa - kartul sai ka maha - ei jõudnud seda toomingaaega ära oodata ja kuivõrd juba osa tarku maalehes kirjutas, et kartul maas nädalake, ei läbenud ka meie enam oodata. Et aialapikesele veidi vaheldust tuua,siis kurgipeenra asemele sai nüüd mõned kartulivaod pandud.

Pühapäev oli eriti soe ning sellega said ka kolmandik maasikaid tehtud ning nüüd jääb ainult loota, et ka järgmine nädal on kena soe ilmake, et saaks maasikad ära lõpetada. Maa muidugi vajaks vihma, sest lund ju eriti polnud ja seetõttu on tuhk ja tolm.

Soe talv on ka hiirtele hästi mõjunud - Iti mängis öist hiire-kassimängu, kuid täna suvatses üks tegelane lausa kenasti otsa vaadata...suve lähenedes kolivad nad loodetavasti majast välja :)

Saunamajake sai samuti mõned siselauad juurde - ehk õnnestub suvel ka leili proovida.

Järgmiste tegemisteni...

Kommentaare ei ole: