pühapäev, 19. mai 2013

nädalavahetuste toimetusi

ametlik sääsehooaeg on alanud. 

pojengid on kõik üleval, juurikatest istutatud pojengidel õienupud kõigil olemas (need, mille üle ma kurtsin varasemas postituses, et neid ei ole üles tulnud), kuid green halol, bartzellal, sarah bernhardil mitte - ehk läheb aega veel. Arenevad küll kõik jõudsalt, sai ka väetatist mulda segatud.

ühtlasi on alanud ka ametlik niiduhooaeg. oleks küll pidanud juba eelmisel nädalal niitma, kui põka ootustes jäi suurem niitmine sellesse nädalasse. Nüüd on meil murutraktor :) juhuu!!! Niide on tunduvalt ühtlasem,  vähem väsitavam ja seega jõuab päevaga tunduvalt rohkem. Osa kohti on vaja käisniidukiga teha, no aga  ei jaksa seda lükata enam - arvatavasti on rattad nii madalale vajunud, kuid masin on ka teinud 3 hooaega ränka tööd. Sel aastal saab ka heinamaast muruplats

järvseljalt sai ebaküdooniat kätte, ilusad suured. Homme peaks need maha saama istutatud. Küll aga enam järvseljale miski ei tõmba... Luua pk on kuidagi südamelähedasem, kuigi lillevalikut ja nt ka marjapuude valikut seal ei ole... kõrval aias muidugi on, aga viimati kui seal sai käidud, siis müüjat üles ei leidnudki. Luualt sai eelmisel nädalal kätte elupuud ja ebatsuugad, samuti punaste lehtedega õunapuu - august vaga.

Homsest läheb aiamajakese/garaazi ehitamiseks.


Kommentaare ei ole: