esmaspäev, 7. mai 2012

Tiigiplats, oomega lipuplats, lillepeenrad...

Järjekordne kiire nädalavahetus selja taga...mis see kaks päeva siis ikka on...saad hooga asjade kallale asuda, kui juba ongi aeg taas linnapoole samme seadma hakata...
Sellest hoolimata olime päris usinad ja töökad - majaümbrus on nüüd kenasti ilmet võtmas - tulevane tiigiplats sai rehaga üle käidud, et muru saaks möllama hakata :)
Hekile lisaks sai L tähe sisse ka väike gladioolipeenar meisterdatud - aga kuna gladioolisibulaid jäi üle, siis tulime mõttele, et võiks lipu ümber samuti lillepeenra teha - susisevast s'ist sai hoopis oomega...ahjaa naljaga  pooleks - lillepeenraid tekitame ikka selles, et niitmist vähem oleks :)

Ka maasikad on oma rohelisi uusi lehti kasvatamas - kiire pilk peale, ja päris kenasti on nad talve üle elanud - eks nüüd puhkuseajal saavad nad kibekiirelt oma talvepahna maha, et siis juba värskena uusi lehti ja mammusid kasvatada. Algus sai tehtud ka 4 vagu on valmis.

Kevad aga nirutab oma ilmadega - õiget soojust ei paista veel kuskilt...samas kogesime korralikku vihma linna sõites - kas ka maad kastis maal - ei eriti paraku :(

Kommentaare ei ole: