pühapäev, 12. veebruar 2012

Värvikireva aia algus...

...eelmine aasta sai päris mitmel korral värvilisi võõrasemasid soetud ja sel aastal teeme siis katset ise värvikirevad taimed saada.

Et Itil päris mullamuti soovi ei tekiks taimede vahele, sai ka selline kodune sisekasvuhoone soetuatud. Kui eilne kauplusekülastus tipnes väga sõbraliku teenindusega, kus meile uuriti välja, millises kaupluses neid veel alles on...siis tänane lasnamäe KR külastus andis aga järjekordse kinnituse...selle kaupluse külastuseks ja ostu sooritamiseks peavad ikka kõvad närvid olema...aga veidi kannatust ja karp käes oligi - kuigi jahh ähvardus oli, et kuna see on viimane (mis tegelikult ei osutunud viimaseks) - siis lahtitegemine võtab päeva ja pole lootuski seda täna kätte saada.

Kasvuhoone käes - suundusime järgmisesse aiamaailma...ja peale korralikku tuusimist olid esimesed seemned käes (tõsi päris esimese ostu tegime nädalake tagasi).

Veidi pusimist kodus ja  aknaalune on nüüd kasvuhoone päralt...ootamas uusi elanikke...ja ega tal kaua polnud vaja oodata...võõrasema seemned on kasti laotatud ja taimehooaeg alaku...

Kommentaare ei ole: